Achterhoek 2020 Avond

Datum:
maandag 19 maart 2018
Locatie:
Amphion, Doetinchem

Op deze avond presenteert Achterhoek 2020 de nieuwe toekomstagenda voor de Achterhoek. In de afgelopen maanden is input opgehaald vanuit innovatieve projecten uit de samenleving, het bedrijfsleven en onderwijs. Gezamenlijk zijn we op reis geweest door de Achterhoek om te kijken waar innovatieve projecten plaatsvinden. De opbrengsten van deze reizen zijn vertaald naar de nieuwe toekomstagenda.

Tijdstip

Onderwerp

19.00 uur

Inloop

19.30 uur

Start programma – Terugblik op de Toekomst Toer en vooruitblik op de toekomst van de Achterhoek

20.30 uur

Afsluiting programma en start netwerkborrel

Toelichting programma

Maandag 19 maart 2018 is de afsluiting van de Achterhoekse Toekomst Toer, een reis die is gestart op 2 oktober 2017. We presenteren die avond onder andere de ToekomstKrant voor de Achterhoek. Vanaf 19.00 uur ben je welkom, om 19.30 uur begint het programma in de Gelderlander Zaal van schouwburg Amphion in Doetinchem. Iedereen die de Achterhoek een warm hart toedraagt is van harte welkom!

We nemen je in woord en beeld mee langs de acht themareizen die we de afgelopen maanden tijdens de Toekomst Toer gemaakt hebben met ruim 300 actieve Achterhoekers. Waar zijn we geweest? Wat hebben we gedaan en gezien? Wat heeft het opgeleverd?

Kortom, wat vinden onze Achterhoekers belangrijk voor de toekomst van deze regio en waar moeten we in de Achterhoek samen (ondernemers, organisaties, overheid en inwoners) de komende jaren de schouders onder zetten?

De ToekomstKrant wordt aangeboden aan gedeputeerde Bea Schouten en de voorzitter van Regio Achterhoek, Mark Boumans. De krant is natuurlijk ook beschikbaar voor jou als deelnemer. Verder zetten we twee mooie toekomstprojecten voor de Achterhoek in de schijnwerpers: de Stadshub Achterhoek in Doetinchem en het Gezondheidspark in Winterswijk.

Na afloop van het programma, rond 20.30 uur, is er volop gelegenheid om samen met andere betrokken Achterhoekers verder te praten over de toekomst van onze regio.

 

Impressie

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de voorgaande bijeenkomst van Achterhoek 2020.

 

Achterhoek 2020 Avond bijwonen?

De Achterhoek 2020 Avond is de afsluiting van de Achterhoekse Toekomst Toer. Iedereen uit de Achterhoek is uitgenodigd om deze avond samen richting te geven aan de toekomst van de Achterhoek. Klik hier om je aan te melden.