ANWD Inspiratiesessies

Datum:
donderdag 15 maart 2018
Locatie:
ICER, Ulft

Overweeg jij een volgende stap in jouw carrière? Kom dan op donderdag 15 maart naar het ICER in Ulft! Tijdens de Achterhoekse Nieuw Werkdag Inspiratiesessies kunnen carrièreswitchers die op zoek zijn naar nieuw, innovatief werk zich laten inspireren. Ga zelf aan de slag tijdens workshops en laat je informeren bij de verschillende stands die aanwezig zijn. In het Kansencafé vind je een overzicht van interessante vacatures, die mensen aanmoedigen na te denken over een volgende carrièrestap. Vakkrachten worden zo voor de regio behouden en er ontstaat beweging op de arbeidsmarkt.

Tijdstip

Onderwerp

15.30 tot 16.15 uur

Workshopronde 1

16.30 tot 17.15 uur

Workshopronde 2

17.30 tot 18.15 uur

Workshopronde 3

18.30 tot 19.15 uur

Workshopronde 4

19.30 tot 20.15 uur

Workshopronde 5

Impressie vorige editie

Benieuwd naar de ANWD Inspiratiesessies? Bekijk hieronder foto’s van de vorige editie!

Workshops

 • De eerste indruk
  Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook in het contact met een toekomstige werkgever. Monic Rootinck leert je alles over bewustwording en het effect van die EERSTE-indruk.
 • Pitch je stem: Tania van Raai
  Op het gebied van presentatie is de non-verbale communicatie het belangrijkst. Waarom luister je graag naar iemand? Wat is charisma? Hoe ontwikkel je dat? Hoe boei je een zaal, of één persoon met jouw eigen boodschap?
 • Wat is LinkedIn en wat kun je ermee? Linkmakers
  Wat is het belang van een goed LinkedIn profiel en hoe geef je hier op een juiste manier invulling aan? Hoe breng jij jouw talenten, ervaring en toegevoegde waarde voor een organisatie het best over? Hoe zet je op de juiste wijze je netwerk in, breid je dat uit en hoe vind je passende vacatures?
 • GELUKKIG aan het werk: Geert Teunissen
  Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om het initiatief weer naar je toe te trekken? Eens op een andere manier jezelf te presenteren? Ben je toe aan een wervelende workshop waar je leert en lacht tegelijk?
 • Zakelijk Flirten
  Wil jij weten wat er werkelijk nodig is om jezelf te verbinden met een ander? Dan wordt het tijd voor een zakelijke flirt. Leer de kunst van Zakelijk Flirten met de Flirtcompany.
 • De arbeidsmarkt voor 50-plussers
  Natuurlijk vindt een 50-plusser werk! In de powersessie ‘De Nieuwe Arbeidsmarkt’ van 50 Company word je meegenomen langs thema’s als de veranderende arbeidsmarkt, succesvol inzetbaar blijven en duurzame inzetbaarheid.
 • Power CV
  Het maken van een goed CV is een hele kunst, je wilt positief opvallen tussen andere sollicitanten en laten zien dat jij geschikt bent voor de functie. Na de workshop Power CV van Matchcare heb je een goed inzicht en weet je waar je nog kunt verbeteren. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!
 • 2e Carrièrestap
  Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Symbus gaat jou helpen jezelf beter in de markt te zetten.