Opening Smart Business Centre

Datum:
donderdag 26 april 2018
Locatie:
ICER Ulft

Het Smart Business Centre wordt hét icoon van Smart Industry Oost Nederland. Door de digitalisering veranderen industriële productie, diensten, onderwijs, wetenschap en zorg in snel tempo. Alleen met kennis, creativiteit, ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen kunnen deze veranderingen in nieuwe banen en inkomsten worden omgezet. De drie O’s: Ondernemers, Onderwijs en Overheid in Oost-Nederland zijn nauw betrokken bij het Smart Business Centre. Hierin gaan via multidisciplinaire trajecten studenten, bedrijven, kennisinstellingen en overheid samen aan de slag om oplossingen voor problemen of knelpunten te vinden. Hieruit komen start-ups voort die begeleiding krijgen van ondernemers en kennisinstellingen om de stap te maken naar scale-ups.

Ontmoet, ontwikkel, ontsta!

In aanloop naar de officiële opening van het Smart Business Centre op donderdag 26 april 2018, starten we met livestreams vanaf verschillende locaties. Deze livestreams zijn te volgen via de Facebookpagina van het SBC.

Nadat iedereen via de livestreams een beeld heeft kunnen vormen van het SBC, vindt op 26 april de grootse opening plaats in het ICER. Het SBC zal zich ook vestigen in het ICER. De officiële opening is een besloten bijeenkomst. Bent u geïnteresseerd in het SBC of wilt u wellicht zelf ook participant worden in dit project? Dan bent u van harte uitgenodigd om het SBC te bezoeken na de opening op 26 april. De openingstijden vindt u op de website van het ICER.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen.

 

Programma livestreams:

  • 20 maart 2018, Hittech Bihca
  • 4 april 2018, Kupan
  • 17 april 2018, vanuit Estland

Alle livestreams starten om 12.00 uur.

Partners

Het Smart Business Centre wordt mede mogelijk gemaakt door: