Wat is het InnovatieFestival?

Het InnovatieFestival is een groot jaarlijks, meerdaags evenement dat plaatsvindt in de Achterhoek en een verzamelplaats vormt voor bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten met interesse voor de Smart Industry. Verschillende activiteiten worden georganiseerd om technisch talent te stimuleren en de juiste partijen samen te brengen. Zo wordt de sterke positie van de Achterhoek in de maakindustrie ook in de toekomst gewaarborgd.

Voor wie is het InnovatieFestival?

Voor iedereen met interesse in de Smart Industry biedt het InnovatieFestival een interessant en divers programma:

  • Docenten van verschillende onderwijsinstellingen in de Achterhoek en Liemers komen samen om kennis te delen op de Profijtdag.
  • Studenten kunnen zelf aan de slag tijdens de Techniekdag, Bètadag en Talentendag. Door de aanwezigheid van onderwijsinstellingen en bedrijven tijdens deze dagen, vormt dit de perfecte plek om informatie te verschaffen over stages, afstudeerprojecten en carrièremogelijkheden.
  • Carrièremogelijkheden komen ook aan bod tijdens de ANWD Inspiratiesessies, waar iedereen die op zoek is naar een nieuwe innovatieve uitdaging welkom is.
  • Tijdens de Achterhoek 2020 Avond komen innovatieve projecten aan bod en wordt het gesprek geopend over de nieuwe toekomstagenda.

Het InnovatieFestival wordt afgesloten met de Ondernemersavond, waar de Achterhoek Open Innovatieprijs wordt uitgereikt.

Meer informatie over het programma kun je vinden op het programma overzicht: